Dragi člani in zainteresirana javnost,

Društvo za ceste SV Slovenije vas vabi na letošnji strokovni posvet, ki bo potekal v četrtek, 25. maja 2023. Osrednja tema posveta bo “Razvoj javnega potniškega prometa v Sloveniji skozi naložbe v prometno infrastrukturo“. Na dogodku bomo obravnavali ključne vidike in izzive razvoja prometne infrastrukture ter njihov vpliv na javni potniški promet.

Posvet je namenjen občinam, pooblaščenim in nadzornim inženirjem, strokovnjakom s področja prometne infrastrukture, študentom in vsem ostalim zainteresiranim. Udeležba na posvetu prinaša pooblaščenim in nadzornim inženirjem pridobitev 2 kreditnih točk iz izbirnih vsebin v skladu s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju.

Kotizacija

  • Standardna kotizacija: 100 EUR (vključuje strošek udeležbe in pogostitev)
  • Člani društva DCM: 60 EUR
  • Upokojenci in študentje (člani društva DCM): brezplačno

Prijave

Prijave sprejemamo preko prijavnega obrazca (PDF).

Sponzorstvo

Vabimo vas, da kot sponzor podprete ta pomemben dogodek. Sponzoriranje vam omogoča večjo prepoznavnost vašega podjetja med udeleženci posveta. Poleg tega boste imeli priložnost vzpostaviti stike z odločevalci in strokovnjaki s področja prometne infrastrukture ter javnega potniškega prometa. Na voljo imamo več sponzorskih paketov, ki vključujejo različne stopnje vidnosti in promocije vašega podjetja. Podrobnosti o sponzorskih paketih najdete v priponki (PDF).

Program

Podroben program dogodka lahko najdete na povezavi.

3. obvestilo Posvet DCM 25. maj 2023

 

Veselimo se srečanja z vami in izmenjave izkušenj ter mnenj o tem pomembnem področju. Za dodatne informacije ali vprašanja nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte na dcm.fgpa@um.si ali telefonske številke 041 891-030.