PRIDRUŽI SE NAM

Skupaj lahko poskrbimo, da bo prihodnost slovenske infrastrukture svetla, napredna in podkovana s strokovnostjo.

Članstvo

Društvo za ceste severovzhodne Slovenije je neprofitna organizacija, ki temelji na članstvu in je popolnoma neodvisna ter lahko svobodno določa in uresničuje program, ki je v skladu z željami in potrebami njenih članov. Društvo združuje ljudi, podjetja in organizacije za izmenjavo idej ter iskanje rešitev za izzive na področju prometne infrastrukture.

Naši člani so iz Pomurja, Podravja in Koroške regije vključujejo predstavnike ministrstev, regionalnih razvojnih agencij, občin, podjetja za gradnjo cest, proizvajalce opreme, projektivne biroje, svetovalna podjetja, fakultete in številne druge.

Ugodnosti članstva

Ne glede na to ali ste zasebno podjetje, javni organ, nevladna organizacija ali raziskovalna ustanova, vam članstvo v Društvu za ceste severovzhodne Slovenije ponuja celo vrsto storitev in priložnosti:

Strokovne ekskurzije v Sloveniji in Evropi

Člani društva se lahko udeležijo strokovnih ekskurzij v Sloveniji in njeni okolici, kjer si ogledamo cestne, železniške in kolesarske projekte v gradnji ali v obratovanju. V zadnjem obdobju smo si ogledali gradbišče 2. tira, železniški tunel Pekel, Železniška postaja Maribor, Dravsko kolesarsko pot, itn. Strokovne ekskurzije organiziramo enkrat do dvakrat letno.

Strokovne ekskurzije po Evropi organiziramo enkrat letno. Trudimo se, da obiščemo zanimive inženirske projekte na področju prometne stroke. Strokovne oglede združimo z turističnimi ogledi mest in ob tem preiskušamo delovanje prometne infrastrukture v posamezni državi. V zadnjem obdobju smo obiskali Hrvaško (Peljaški most), Italijo (most Morandi), Norveška (tunel pod morjem), Španija (avtocesta), itn.

Postanite del naše skupnosti!

Vas zanima članstvo. Pošljite nam vaše podatke in poslali vam bomo pristopno izjavo.